top of page

Te gast: Pierre Moreau met 'Entre Ciel et Sable, Solitude et Foultitude'. >> scroll for English


Enkele cruciale weetjes over Pierre Moreau (F): in het begin van zijn professionele carrière was hij persfotograaf voor de Europese Commissie, vervolgens een prominent mode fotograaf, maar hij heeft in zijn loopbaan vooral als publiciteitsfotograaf gewerkt. Grote bedrijven als Renault, IBM, Microsoft, Polaroid, Dexia en nog meer firma’s van dezelfde orde staan op zijn palmares. Hij was de eerste fotograaf in Brussel met een fotostudio voor auto’s. Zijn naam staat vermeld in verschillende publicaties voor en over kunstenaars. Onder andere voor Olivier Strebelle. Verschillende prestigieuze prijzen heeft hij gewonnen in binnen- en buitenland. We kunnen hem dus gerust een creatieve duizendpoot noemen met een enorm uitgebreide - technische – bagage en tonnen ervaring.

Pierre Moreau nam onze bezoekers mee op een visuele trip de meest uitgestrekte stranden aan onze Belgische kust. Het strand met ‘veel’ of met ‘enkele’ mensen. De Noordzee, tussen Hemel en Zand. ‘Entre Ciel et Sable, Solitude et Foultitude.’

www.pierremoreau.be


At the beginning of the professional career of Pierre Moreau, he was a press photographer for the European Commission, then a prominent fashion photographer. Then he mainly worked as a publicity photographer. Major companies such as Renault, IBM, Microsoft, Polaroid, Dexia and more firms of the same order were his commissioners. He was the first photographer in Brussels to have a photo studio for cars. His name is mentioned in various publications for and about artists. Among others for Olivier Strebelle. He has won several prestigious prizes in Belgium and abroad. Pierre Moreau has an great - technical - background and tons of experience. In Exposure Value we exhibited a visual trip to one of the most extensive beaches on our Belgian coast. The beach ‘with’ or ‘a few people’. The North Sea, between Sky and Sand: "Entre Ciel et Sable, Solitude et Foultitude."

www.pierremoreau.be

bottom of page