Te gast in Exposure Value: Pierre Moreau met 'Entre Ciel et Sable, solitude et foultitude'.


Enkele cruciale weetjes over Pierre Moreau (F): in het begin van zijn professionele carrière was hij persfotograaf voor de Europese Commissie, vervolgens een prominent mode fotograaf, maar hij heeft in zijn loopbaan vooral als publiciteitsfotograaf gewerkt. Grote bedrijven als Renault, IBM, Microsoft, Polaroid, Dexia en nog meer firma’s van dezelfde orde staan op zijn palmares. Hij was de eerste fotograaf in Brussel met een fotostudio voor auto’s. Zijn naam staat vermeld in verschillende publicaties voor en over kunstenaars. Onder andere voor Olivier Strebelle. Verschillende prestigieuze prijzen heeft hij gewonnen in binnen- en buitenland. We kunnen hem dus gerust een creatieve duizendpoot noemen met een enorm uitgebreide - technische – bagage en tonnen ervaring.

Pierre Moreau neemt je in Exposure Value mee op een visuele trip naar één van de meest uitgestrekte stranden aan onze Belgische kust. Het strand mét of enkele mensen. De Noordzee, tussen Hemel en Zand. Wij stellen aan je voor: ‘Entre Ciel et Sable, Solitude et Foultitude.’

© 2017 by Exposure Value. Proudly created with Wix.com