Exposure Value 

We richten ons op verschillende doelen met Exposure Value:

Fotografie op de culturele kaart van Oostende en omstreken zetten. Fotografie toegankelijk maken voor iedereen met een gezonde portie nieuwsgierigheid en passie.

Door ons engagement weten we een unieke sfeer te brengen met - soms - een uitzonderlijke alchemie tussen onze bezoekers en fotografen.

De vier tentoonstellingen per seizoen die we onze bezoekers aanbieden, vormen het kloppend hart van ons fotografiehuis. Een Exposure Value seizoen loopt van september tot en met maart.  

Het fotografiehuis herbergt bovendien de uitgelezen schatkamer van Yvons uitgebreide collectie fotomateriaal. Nikon, Kodak, Exacta,... lenzen, lichtmeters, vintage verpakkingen, materiaal voor de donkere kamer… en natuurlijk ook rariteiten.  Met een beetje geluk is Yvon juist zo’n rariteit aan het demonstreren als je op bezoek bent!

Dit adresje heeft alle ingrediënten in huis om te genieten. Met een beetje geluk is er nog een plaatsje vrij naast de kachel om na het bezoek aan de fototentoonstelling van gedachten te wisselen met andere bezoekers. Alvast welkom!

Het enthousiaste team van
Exposure Value:
Kristien Terryn en Yvon Poncelet
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Omdat gedeelde passies nog leuker zijn!