"Narcissos | Dailies 366" van wijlen Marc Couvreur in Exposure Value. 12 JAN - 17 FEB 2019


Niet alleen brengt Katy Verstraete enkele maanden na de dood van haar man Marc Couvreur het fotoboek Dailies 366 uit, de Oostendse fotograaf stierf begin 2013 op 48-jarige leeftijd, ze stemde ook in om enkele werken bij ons in Exposure Value tentoon te stellen. Wij kiezen op de eerste plaats voor de mooie gomdrukken die nog nooit werden getoond. Het zijn naakten uit de reeks ‘Narcissos’.

Ook enkele van zijn dagboekfoto’s zullen te zien zijn. Marc nam tijdens het laatste jaar van zijn leven elke dag een foto, in 2012. Deze beelden werden gebundeld in het fotoboek Dailies 366. Een nalatenschap, die hij helemaal zelf nog heeft geregisseerd, van zijn veel te korte carrière. In die reeks is het opvallend hoe hij zo mooi de onderwerpen isoleert uit het geheel, ze herleidt naar een grafisch lijnenspel. Het licht zat altijd goed bij Marc,het contrast ook.

© 2017 by Exposure Value. Proudly created with Wix.com