top of page

Te gast in Exposure Value: Filip Claus met 'Fotografie'. 10 NOV - 16 DEC 2018 >> scroll for English


Een absoluut hoogtepunt voor Exposure Value. Filip Claus behoort tot de top van de Belgische persfotografen. Vroeger was hij huisfotograaf bij De Morgen en beleefde er zijn hoogdagen met ijzersterke beelden. Zowel binnen- als buitenlandse reportages. De genocide in Rwanda, de val van Caucescu in Roemenië, Hebron, Caïro…

Ook dichterbij: de Brugse Poort in Gent, Lijn 3… Terecht werd Filip Claus opgenomen in de reeks ‘De Grootste Fotografen’ die bij De Morgen zat in 2007. Een selectie uit dit grote oeuvre waren te zien in Exposure Value. Kenmerken: artistieke parels met sociale en politieke impact.

www.filipclaus.beAn absolute highlight for Exposure Value was Filip Claus. He’s one of the top Belgian press photographers. He used to be a house photographer at De Morgen (journal). There, he experienced his high days with excellent images. Both Belgian and foreign reports: the genocide in Rwanda, the fall of Caucescu in Romania, Hebron, Cairo ... And closer by: the Brugse Poort in Ghent, Line 3…

Rihgtly Filip Claus was included in the series "The Greatest Photographers" that was part accompanying De Morgen in 2007. A selection from this great oeuvre was shown in Exposure Value. His photos are artistic pearls with social and political impact.

www.filipclaus.be

bottom of page