Te gast in Exposure Value: Michel Vaerewijck met 'What I can't show'. 24 FEB - 01 APR 20

Michel Vaerewijck, geboren in 1965 , Antwerpen, bezieler van kunstgalerij C41 Exposure in Antwerpen. Een creatieve ziel die een grote honger heeft naar experiment in zijn werk. Wij presenteren u beelden uit volgende series: Voyou (2007), ECCE H (2012), L Series (2012), Cabinet L (2013), Arrow of Time (2014) en What I can’t show (2015). Deze reeksen zijn analoog gemaakt. Reeksen waar hij teruggrijpt naar de ‘unica plaatfotografie’ – zoals ferrotypie, ambrotypie en opalotypie. Ondanks alle technieken en oude procedés, primeert boven alles het beeld natuurlijk. Het beeld waarin Michel Vaerewijck vooral eerlijkheid en authenticiteit opzoekt. Maar toch, niet onbelangrijk, deze procedés zorgen wel voor de subtiele sensaties waar wij zo van houden. Zijn werk is een fascinerende symbiose tussen onderwerp en intimiteit. Intimiteit die als een rode draad doorheen zijn werk loopt. Hij streeft naar beelden die een emotie kunnen vatten die breder gaan dan zijn persoonlijk gevoel. Deze tentoonstelling bezoeken betekende een poëtische ervaring, het was een zeer mooie afsluiter voor ons vijfde seizoen.

© 2017 by Exposure Value. Proudly created with Wix.com