Te gast in Exposure Value: Yel Ratajczak 'Planet eARTh' 08 SEP - 28 OKT 2013

Yel Ratajczak

Planet eARTh : 8 sept - 28 okt 2013

Met het fotoproject ‘Planet eARTH’ plaatst Yel een aantal kunstenaars uit andere culturen in de schijnwerpers. Beschouw het als een bewustmaking: overal zijn mensen met kunst bezig, ongeacht hun wortels.

Dit project wil dienst doen als eyeopener. Het wil een veertigtal erg getalenteerde maar minder bekende kunstenaars bekender maken. Het is voor de fotografe een erg verrijkende ervaring geworden om mensen uit zoveel uiteenlopende landen, culturen en disciplines voor de lens te krijgen. Eén ding hadden al die mensen gemeen: hun gedrevenheid, hun zin om te creëren, te schilderen, te zingen, te musiceren of te schrijven. Die passie heeft zij in haar portretten willen overbrengen in de hoop dat ze uitnodigen tot een nadere kennismaking met de kunstenaar en zijn werk.

© Yel Ratajczak

© 2017 by Exposure Value. Proudly created with Wix.com