Te gast in Exposure Value: Daniel Manzi 'Paysages retrouvés' 2 NOV - 29 DEC 2013

Onze tweede tentoonstelling is een ontmoeting tussen klassieke landschaps- en experimentele fotografie. Daniel Manzi combineert zijn twee passies in zijn foto's : kunst en natuur.

De fabelachtige sfeer in de landschapsfoto's zijn regelrechte verleidingsmanoeuvers voor mensen die houden van een nostalgische en romantische ondertoon, die houden van mooi licht. Daniel Manzi is immers een meester in het wachten op het juiste licht. Daarnaast laat hij ons kennismaken met een eigen procedé : hij toont ons hoe beelden transformeren nadat ze onderhevig zijn geweest aan de natuurelementen. Het levert bijzondere beelden op van kleurvervreemding en herkenning. © Daniel Manzi

© 2017 by Exposure Value. Proudly created with Wix.com