top of page

Te gast: Daniel Manzi 'Paysages retrouvés' 2 NOV - 29 DEC 2013 >> scroll for English version


© Daniel Manzi

Onze tweede tentoonstelling is een ontmoeting tussen klassieke landschaps- en experimentele fotografie. Daniel Manzi combineert zijn twee passies in zijn

foto's : kunst en natuur.

De fabelachtige sfeer in de landschapsfoto's zijn regelrechte verleidingsmanoeuvers voor mensen die houden van een nostalgische en romantische ondertoon, die houden van mooi licht. Daniel Manzi is immers een meester in het wachten op het juiste licht. Daarnaast laat hij ons kennismaken met een eigen procedé : hij toont ons hoe beelden transformeren nadat ze onderhevig zijn geweest aan de natuurelementen. Het levert bijzondere beelden op van kleurvervreemding en herkenning.Our second exhibition is an encounter between classical landscape and experimental photography. Daniel Manzi combines his two passions in his photos: art and nature. The fabulous atmosphere in the landscape photos are downright seduction maneuvers for people who like a nostalgic and romantic undertone, who like beautiful light. After all, Daniel Manzi is a master of waiting for the right light. In addition, he introduces us to his own process: he shows us how images transform after they have been subjected to the elements of nature. It produces special images of color alienation and recognition.

bottom of page