Te gast in Exposure Value: Frédéric Gayer 'Moncton Blizzard' 16 APR - 08 MEI 2016

De Canadees/Franse fotograaf Frédéric Gayer gaat op stap met zijn camera, -30 graden onder nul, geen levende ziel op straat, Hij wordt opgepakt door de politie omdat het te gevaarlijk is maar kan de wetsdienaars overtuigen om verder te werken aan zijn reportage. Hij krijgt nog een kop koffie om zich te verwarmen en gaat de terug de sneeuwstorm in…

Frédéric Gayer emigreerde in 2012 naar Canada om een nieuw leven op te bouwen. Hij woont er met zijn gezin in Arcadië, in het Noordoosten van Noord-Amerika. Sedert hij die stap heeft genomen zegt hij zelf dat hij eindelijk kan proeven van de vrijheid om te doen wat hij altijd heeft willen doen : fotograferen.

© Frédéric Gayer

© 2017 by Exposure Value. Proudly created with Wix.com