top of page

Te gast in Exposure Value: An Deceuninck 'Melancolic, dusty Waltzes' 12 MRT - 03 APR 2016 >> scroll


© An Deceuninck

Zelfportret, is het hoofdthema’s waar An Deceuninck rond werkt. De verkenning, het ontdekken, aftasten van grenzen - gepaard gaan met kunnen - van haar eigen lichaam, na een trauma.

'Melancholic, Dusty Waltzes' gaat over verloren gewaande gevoelens of teruggevonden herinneringen. Ze zijn als duizeligmakende stoffige walsen, die rondtollen in Ans hoofd en een goed gevoel nalaten ... al is het maar voor eventjes.

Exposure Value toonde een selectie beelden uit verschillende series. Waaronder ‘Anonymous’, 'Pierrot Lunaire’, ‘Plastic Brides’, ‘De Wolkenzwemster', ‘See me’. Haar werk is een combinatie van fotografie, schilderkunst en collage.


www.andeceuninck.be


Self-portrait is the principal theme An Deceuninck works on. The exploration, discovery, testing of boundaries - accompanied by ability - of her own body, after a trauma.

'Melancholic, Dusty Waltzes' is about lost feelings or recovered memories. They are like dizzying dusty waltzes, spinning around in Ans head and leaving her with a good feeling ... if only for a moment.

Exposure Value exhibited a selection of images from different series. Including “Anonymous "," Pierrot Lunaire "," Plastic Brides "," The Cloud Swimmer ", " See me ". Her work is a combination of photography, painting and collage.

© An Deceuninck

www.andeceuninck.be


bottom of page