Te gast in Exposure Value: An Deceuninck 'Melancolic, dusty Waltzes' 12 MRT - 03 APR 2016

Zelfportret, is één van de thema’s waar An Deceuninck rond werkt. De verkenning, het ontdekken, aftasten van grenzen - gepaard gaan met kunnen - van haar eigen lichaam, na een trauma. 'Melancholic, Dusty Waltzes' gaat over verloren gewaande gevoelens of teruggevonden herinneringen. Ze zijn als duizeligmakende stoffige walsen, die rondtollen in je hoofd en een goed gevoel nalaten ... al is het maar voor eventjes. Het zijn een selectie beelden uit verschillende series. Onder andere Anonymous’, 'Pierrot Lunaire’, ‘Plastic Brides’, ‘De Wolkenzwemster', ‘See me’ e.a. Haar werk is een combinatie van fotografie, schilderkunst en collage.

© An Deceuninck

© 2017 by Exposure Value. Proudly created with Wix.com