Te gast in Exposure Value: Carl Uytterhaegen 'Cité3/Ora Pro Nobis' 13 FEB - 06 MRT 2016

'Cité3': Les Corons d’Auchel (’75-’80). Cité, privé terrein, grauw en dof, in de schaduw van terrils, met de stank van een eeuwig brandend stort, bron van plezier voor de kinderen,scharrelplaats en bijverdienste voor volwassenen. Pierre, Bruno, Didier, Jean-Luc, Daniël, René, Jean-Claude, Anita, Noëlla, Martine, Patricia: kinderen uit één gezin. Ze leven er op straat omdat er binnen geen plaats is; omdat er binnen niets mag en buiten alles kan. 'Ora pro nobis': Bid voor ons. Foto’s van en vooral in de marge van processies, ommegangen en aanverwante religieuze praktijken. Een zeer menselijk document, gefotografeerd met, een warme terughoudendheid die, in het licht van de kosmos, weemoedig maakt, en alles oneindig relatief.

© Carl Uytterhaegen

© 2017 by Exposure Value. Proudly created with Wix.com